Hund á la el giganto

Tror att jag har lyckats komma till någon slags varannan dags rutin just nu. Varannan dag aktiviteter och varannan dag trött och ligga i soffan. Fast i och för sig är det bättre än tidigare så man får väl vara nöjd med det lilla. Var och solade i en snödriva igår i det underbara vädret tillsammans med några kompisar. Avkommorna från nämnda kompisar hade en heldag i solen med skoteråkning, snowracer och liknande.

Lille systersonen kom med bedjande hundögon och bad om draghjälp på snowracern. Han har verkligen lärt sig vilka det är lönt att fråga =) Bror fick agera draghund och sprang fram och tillbaka i djupsnön. Ett tillfälle för "motter" att sola ansiktet lite istället =) Svägerskans son är också en lite märklig prick. En av kompisarna har en hund, stolek el giganto. Det roligaste den lille sonen vet är när hundjätten skäller. Ja, det är knäppt. De allra flesta barn blir ganska rädda bara över åsynen av en sådan gigant till hund. Och nästan livrädda om han skulle skälla. Men inte svägerskans son inte. Han skrattade så han riktigt kinknade. Helst av allt skulle han sitta på hundens rygg och borra in nävarna i pälsen. Han kommer nog att bli en riktig hundälskare den pojken. Till sin mors förtret =)

Eftersom det nyaste tillskottet i samlingen räknade ganska precis 6 veckor kom samtalet in på det helt oundvikliga vid kvinnors sammankomster: Den Stora Förlossningen. Förmodligen intressant om man själv deltagit i en men minde intressant att surra om slemproppar (nä, inte deras karlar, utan tydligen något grejs som hör ihop med att vattnet går) värkar etc. Visst är det märkligt att detta ämne absolut inte går att undvika bland kvinnor som har barn under 3 år? Måste vara en naturlag...

Eftersom solen inte lyser idag kan jag nog med gott samvete lägga mig på soffan och fortsätta plöja igenom bokhögen som en kär kollega lånat mig. Ett glas Trocadero och lite chips förgyller lässtunden. Får se om svägerskan och "svägerskebarnet" (vad säger man egentligen?) rullar förbi för ett besök senare.


Kommentarer
Postat av: //Remington

Ligg du lugnt med din Troca i handen och läs dina böcker. I var paus kan du fundera över "slemproppar" och annat hemskt som tillhör barnafödandet. Resultatet efter dessa upplevelser blir riktigt bra, någon att dra runt på en pulka i snön. Något som bedjande ser dig i ögonen och njuter av att du finns till för h*n. Värmen kommer i morgon så livet känns uthärdligt. //Remington

2010-03-07 @ 19:10:28
URL: http://metrobloggen.se/rolfremington
Postat av: zabo

Remington: Det är ju lätt att säga när man inte är involverad i själva "slemproppandet" och andra hemskheter =) Tar nog en Troca till och funderar ett tag till =)

2010-03-07 @ 21:00:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0