Maxpoäng i Alfapet - minuspoäng IRL

Hörde på radion idag att polisen utreder misstankar om fusk vad det gäller assistansersättning. Och genast kravlade allianshelvetet fram underifrån sin sedvanliga sten där de lever sitt liv i harmoni. Bidragsfusk! Skanderade de. Vilket för övrigt måste vara deras favoritord, för då få de "agera kraftfullt". (alltså gapa högt i sann SD-anda) Hur många poäng får man för ordet bidragsfusk i Alfapet? Någon som vet? Reinfeldt vet säker, han och Borg brukar tävla om vem som kan lägga ordet först. Den vinner.

Men det blir ju lätt så löjligt när allianstokarna pratar om det s.k. fusket. Okej, visst fuskas de, precis som i alla andra system. Som med skatten till exempel. Men vänta. Då kallas det inte fusk, utan "skattefel". Ett skattefel för 133 miljarder spänn. Känn på den du.

Men åter till det påstådda fusket. Allianspsykopaterna tror sig anan i fuskcellen i hjärnan (ja för mer vetenskapligt är det inte) att det fuskas för 10 miljarder inom assistansersättningen. Vad de nu ätit för magiska svampar för att komma fram till den siffran? Det borde rimligtvis motsvara att 5000 brukare med 24-timmars assistans fuskar. Alltså enligt svampätarna en tredjedel. För de är ju såklart helt friska. De bara lurade en läkare till att tro att de sitter i rullstol, har en cp-skada eller vad de nu hittat på. För sån är ju lätt att fejka. Det vet ju alla.

Morgondagens träning blir inställd eftersom kollegan känner skräck inför att jag pumpat upp mig så mycket att jag ska bräcka henne i bänkpress. Hon sa att hon hade ett sent möte, men det var ju bara blaj. Undra vilken ursäkt det blir nästa gång??? =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0