Dags att vässa knivarna och möblera tomrummet


Jaha, då har riksdagen öppnat för i år. Slut på semester och på friden. Förutom för Bodström då som inte behagade att infinna sig till riksdagens öppning utan softade i USA istället. Kan tyckas vara ett märkligt sätt att agera då han valts in i riksdagen. Ännu märkligare är förstås att han över huvudtaget kandiderar dit då han vet att han inte kommer att tillbringa särskilt mycket tid där. Urbota dumt, eftersom Bodström är en av dem som faktiskt kan skänka de rödgröna en höjning i opinionen. Fast det brukar ju i.o.f.s gå av sig själv. Tre veckor efter valet och fram till ca 2 månader före valet 2010 ledde de rödgröna stort i alla opinionsundersökningar. Men sen fick svenska folket i vanlig ordning kollektiv minnesförlust och röstade fram tokarna från det blå laget igen.

Folk brukar fråga mig "Jaha, då är alltså 50 % av Sveriges befolkning idioter?” Ja, uppenbarligen. "Men det är ju demokrati" svarar de då. Javisst är det de. Men det betyder inte att majoriteten gjort ett smart val för det. Hitler var också demokratiskt vald på 30-talet i Tyskland. Idag skulle jag tro att det är en minoritet människor som tyckte att det var en smart idé. Demokratin eller ej. Berlusconi valdes igen i Italien, med rätt god marginal om jag inte minns fel. Han verkar ju inte heller vara den vassaste kniven i lådan. En skrävlande, supande mansgris som inte skäms för att verkligen bekräfta alla fördomar om sin nedsatta intelligens. Låter ju onekligen som ett val man borde ha undvikit om man hade det något sånär möblerat i hjärnkontoret.

Här i Sverige är vi inte så mycket bättre. Här valde vi en jättebäbis som har två ansiktsuttryck, nollställd och ännu mer nollställd. Ungefär i nivå med intelligenskvoten hos nämnde herre. Sen att vi fick Knatte, Fnatte och Tjatte (Mådan, Göran och Jan) på köpet får man väl mer se som en bestraffning i paritet med att bli piskad med brännässlor. Skulle ha sökt hjälp på Apoteket för nässelskadorna, men se där. Det var utsålt till reapris och med utlovad vinstmarginal. (våra skattepengar = vår förlust) Så jag får nog vandra hem och gräva fram någon gammal huskur istället. Tyvärr tror jag att blåsorna kommer att hålla i sig de närmaste 4 åren så jag lär inte sova gott på natten.

Så vad säger det om italienare? Jo, samma sak som det säger om oss svenskar. Att vi lite till mans inte är så särdels brighta. Tror att några av våra knivar behöver vässas rejält fram tills valet 2014.

Och intet att förglömma. Jimmie och hans andra förpubertala SD-polar lyckades också skrika och gorma sig in i riksdagen. Håhåjaja, vilket liv på dessa fjortisar. Riktigt ser framför mig hur Jimmie och hans närmaste vapendragare står och utbyter politikstrategier och rengöringsmedel mot acne med varandra. Kanske röker en och annan braja bakom ingången till riksdagshuset och fnissar över att talmannen inte ser dem. Sen knyter de på sig slipsen igen och går in och gör i vanlig ordning bort sig i någon TV-intervju. Ännu en dag på jobbet för en liten SD-anhängare.

Mest förvånad blev jag över att de lyckades skrapa ihop hela 20 st. till riksdagens öppnande. Undra hur mycket energi Jimmie fick lägga ner på att få dem att vara nyktra, odrogade och helst av allt, på fri fot? Undra om det utgår inkomstbortfallsersättning till de gangsters som avstod från sitt leverbröd för att befinna sig i riksdagen? Jag menar, hur mycket kan de få ut i ersättning istället för att göra inbrott, driva in skulder och annat småtrevligt yrkesutövande? Återstår att se då alla ska lämna in sina blanketter och styrka bortfallet. Kan ju bli dyrt för SD?
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0