Gott nytt år! (i efterskott)

Då var de nytt år igen då. Vi firade nyår i lördags vilket inte var helt fel. Trerätters med oxfilé som paradrätt, inte illa. Maken fick sköta om köttet efter bästa förmåga och det blev riktigt, riktigt bra. De tre medföljande kidsen gjorde allt för att höras och synas. Systersonen, med sin treårstrots, gnölade på i höga sky. Svägerskans lilleman blev en riktig dramaqueen då han inte fick ha just de saker som de andra redan hade. Den ende som höll sig lugn var kompisarnas lillplutt, han var så nöjd med vilken leksak han än fick. Men han var ju tvungen att sympatigrina med lilleman då han fick ett utbrott. Märkligt det där. Nästan som hundar, som också skäller om en gör det. Fast nu får jag väl på pälsen om jagjämför barn med hundar =)

De två äldre barnen lade sig tidigare i goda ro men lillplutten skulle promt vara uppe och partaja han med. Det där med att sova är inte riktigt hans grej så han satt med vid bordet. Maken och kompisen blåste en pappersbit fram och tillbaka över bordet vilket gjorde den lille mäkta imponerad. Lite roar de små (och stora tydligen....)

Vi firade iallafall nyår efter konstens alla regler och räknade in det nya året inför tolvslaget. Några tomtebloss fick symbolisera raketer men vi lyckades nog lämna brännmärken på trägolvet i köket av dem.... Boysen hade under dagen varit ute med skotrarna och var rätt knäckta då de kom hem. Eftersom snön består mest av puder går det snabbt att räkna ut att de kört fast otaliga gånger. En av kompisarna, som också söker hus, tyckte att de kunde bo kvar i sin tvåa så att han kunde köpa en skoter för 150.000 istället. Så att han skulle slippa skämmas när de stod nergrävda i snön ute på en myr.

Nu ska jag hem till en stillsam hemmakväll. Maken jobbar kväll denna vecka och fyller dessutom år idag. Kunde inte låta bli att väcka honom imorse för att få lämna över presenten i allafall. Får väl dra till med något bättre firande i helgen.

Kommentarer
Postat av: Nina

Du glömde skriva om älg äventyret. Det var ju bara spännande i sig. Du var ju grymt säker på att ratta.

2011-01-13 @ 20:42:33
Postat av: Zabo

Jag trodde det skulle vara en hemlighet för att spara svärmors nerver =) Det var tur att det inte blev älgstekl av den där stackars kalven!

2011-01-14 @ 11:22:41
Postat av: Tapetorkestern

Men TACK för kommentaren! Jag behövde verkligen den som motvikt till de andra.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0