33% chans till succé

Har varit på stranden och stekt idag, nice! Fick vila från solen igår då det var mulet, men det var ganska lämpligt. Var ute hela dagen i måndags med bror och syster med deras bihang. Grillade på klipporna i solen. Sånt är ganska svårslaget faktiskt. Konstigt nog smakar all mat sååå mycket bättre bara för att man är utomhus. Finns det någon vetenskaplig artikel som befäster detta tro?

Dagens middag blir kycklingklubbor i ugnen. Brorsan har övertygat mig om att kyckligklubbor smakar mycket bättre än filéer. Och han har faktiskt rätt. Problemet är bara att jag inte är riktigt säker på hur de ska tillagas? Planen är att slänga in dem i ugnen i X antal minuter och hoppas på det bästa. Alternativen är ju att de blir råa, perfekta eller brända. Alltså 33% chans att det blir bra. Good enough.

Imorgon ska vi på partaj hos syrran och svåger. De ska ha en tack-för-hjälpen-med-bröllopet-fest. Jag föreslog att vi kunde käka korven som blev över efter bröllopet. Men svågern tyckte inte att det gick att dricka rödvin till varmkorv. Så vi får se vad det blir. Enligt inbjudan ska vi komma hungriga och törstiga =)

Till helgen kommer en kär gammal kompis upp till nordligare breddgrader, en vän jag inte sett på alltför länge! Hoppas att vi hinner hitta på något skoj under veckan som kommer!

Nu ska jag ta mig an kycklingen. Wish me luck...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0