Lagen om alltings jävlighet

Maken är iväg och besiktar bilen idag. Och i enlighet med lagen om alltings jävlighet så pajar det någonting precis idag.... I och för sig har vi börjat vänja oss vid att få ombesiktning på båda bilarna då de båda är från 1800-kallt. Men det är ju inte mindre drygt för det.

Imorgon åker jag söderöver för att vara barnvakt åt svägerskans lillplutt. Förmodligen kommer vi att invadera en kollegas hus och begära att bli utfodrade med sötsaker =) Och förmodligen kommer lillplutten att bli nöjd över besöket eftersom kollegan har två hundar. Lillplutten har en omättlig fascination för hundar och kan inte låta bli at spinga efter dem hela tiden.

Skrattade åt lillplutten i helgen då svägerskan var på besök. Maken höll på och härjade med vår egen byracka och fick henne att skälla genom att själv låtsas skälla. Lillplutten följde som vanligt efter hunden. Men han hade väldigt konstiga ljud för sig? Och det tog ett tag innan vi insåg att han försökte härma maken och skälla han med =) Det lät i och för sig inte särskilt likt hundskall men skam den som ger sig =)


Kommentarer
Postat av: //Remington

Bilar har en tendens att vilja jävlas på väg till besiktning. En sista protest inför att de ska knackas och slås på. Om de förstod att det innebär ett återbesök kanske de kunde putsa upp sig lite och bete sig som nyproducerade. //Remington

2010-06-13 @ 22:48:28
URL: http://metrobloggen.se/rolfremington
Postat av: Zabo

Remington: Ja man tycker ju att de borde stila upp sig d¨å de ska närgranskas, men bilar verkar inte tänka så....

2010-06-17 @ 13:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0