Och på den tredje dagen - återuppståndelsen

*pust* Det hann nästan inte bli påsk innan det var dags att gå på jobbet igen. Påsken spenderades i sällskap av tjocka släkten. På fredagen var vi hos farsan som uppnått den aktningsvärda åldern av 60 år, Med lite smörgåstårta och mycket kakor i magen var alla nöjda och glada, framför allt systersonen. När sockerrushen kickade in var det inte mycket som satte stopp för honom.

Lördagen ägnades mest åt att laga mat och städa inför släktens ankomst på söndagen. Svägerska, svåger och lilleman anlände under dagen. Han började redan då prata om att han ville se hästar som mamma lovat. Och det fortsatte även dagen efter. På måndagen åkte vi till nåra bekanta som har hästar så att lilleman skulle få sin längtan efter hästar tillfredsställd. Lillpojken gjorde stora ögon och log med alla tänder synliga.

På söndagen hade jag tydligen lagat mat till ett helt kompani eftersom mer än hälften var kvar efteråt. Så självklart kommenderades en hel hög till att komma och äta upp resterna dagen efter. Och vips var det måndag! Helgen gick alldeles för fort!

Imorgon stundar utemiddag med jobbet då en kollega ska dra vidare till annan sysselsättning. Och vad tråkigt - då måste jag nog fördriva lite tid på stan =)

Kommentarer
Postat av: Nina

Det var gött käk. Man tackar för allt. Utfodring och att du var trevlig mot de stora monsterna ;)

2011-05-01 @ 23:19:00
Postat av: Zabo

Klart grabben ska träffa hästar, måste ju ha ett gemensamt intresse =) Roligast var ju att se hästbäbisen! Fast jag vet inte om lilleman instämmer =)

2011-05-02 @ 21:15:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0