Zabo- demolition woman

Äntligen har snörvlet dragit sig undan för denna gång. Dessutom mycket lägligt eftersom det funnits en del saker att pyssla med denna vecka. I lördags gav jag och svägerskan oss i kast med att måla om deras uterum på altanen. Vi hann med att måla både grundfärg och vanlig färg på väggar och lister. Soffan som stod där ute fick sig lite färg också när vi ändå höll på. Boysen passade lilleman, vilket passade lilleman utmärkt. Maken höll igång honom i flera timmar i sträck. Inte konstigt att han däckade så fort han lade huvudet på kudden på kvällen.

Under veckan har jag och maken gått lös på badrummet i huset vi ska hyra i sommar. Tanken är att det ska bli ny färg på väggarna och ny plastmatta på golvet. Min strategi för att få loss mattan? Slita som bara fan. Då lossnade den tillslut. "Du måste ju ta bort listerna" tjatade maken. Nej då, svarade jag. Det gick hur bra som helst ändå. Så planen är spackel och färg i helgen.

Jag fattade ett mycket viktigt och livsavgörande beslut igår. Den dag jag får en egen tomt ska jag absolut inte ha några taggbuskar på tomten. Delta beslut fattades efter att jag gått i närkamp med en taggbuske på gården igår. Min tanke var att tukta till den lite så att den skulle se lite mer vårdad ut. Tyvärr så tuktade nog busken mig mer..... Är full med rivsår idag, kan nästan tro att jag har något självskadebeteende...... *ajaj* Dessutom fungerade jag som någon slags nåldyna/kardborrefäste för alla grenar. Ska nog klä mig annorlunda nästa gång....

På jobbet är det fortfarande fullt upp, dock börjar jag se ljuset i tunneln. Förhoppningsvis blir det som planerat och inte en massa annat kolijox. Men det återstår att se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0